Retourneren

Zijn de items die je besteld had niet helemaal wat je in gedachte had of is het de verkeerde maat? Dat kan natuurlijk gebeuren.

Opgelet, aangepaste verwerkingsmomenten van jouw retour vanaf 16/03, lees alle info uitgebreid hier terug.

Wat moet je doen?

Stap 1: Stuur altijd een e-mail naar retours@boutiquebyjlk.be om jouw retour aan te melden. Niet mailen naar info@boutiquebyjlk.be.

Graag in de e-mail vermelden:

- Jouw naam + ordernummer
- Het artikel dat je wilt retourneren
- Voor de Nederlandse klanten: graag de track & trace toevoegen omdat jouw retour aankomt bij ons Nederlands Postpunt adres. *De retours worden elke zaterdag opgehaald.

Zo zijn wij op de hoogte van jouw retour en kunnen wij dit correct afhandelen. Je hoeft niet te wachten op een bevestiging voor retour als je aan de retourvoorwaarden voldoet.

Heb je een vraag over jouw retour, een defect te melden?
Dan vragen we je om te mailen naar info@boutiquebyjlk.be.
De retour-mailbox dient enkel en alleen om jouw retour aan te melden. Wij reageren niet op e-mails die binnenkomen bij retours@boutiquebyjlk.be.

Stap 2: Stuur de artikelen op per post, binnen de 14 dagen werkdagen (na ontvangst). Je mag zelf kiezen via welke koerierdienst je het pakket retourneert. Zorg ervoor dat het ingevulde retourformulier bij jouw retour zit. Geen ingevuld retourformier? Dan wordt jouw retour een week later verwerkt.

Retourvoorwaarden:

  • De producten/kleding/schoenen dienen in oorspronkelijke staat te zijn (niet gewassen, geen rookgeur, geen vlekken, niet gedragen, geen sterke parfumgeur! en onbeschadigd). Bij een sterke parfumgeur wordt jouw retour niet terugbetaald en krijg je een voucher t.w.v. het aankoopbedrag.
  • Het artikel moet voorzien zijn van originele labels.
  • De items dienen in de originele verpakking (het zij een degelijke verpakking) terug gestuurd te worden.
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening (tenzij defect)
  • Opgelet: sale items mogen geretourneerd worden maar je krijgt een cadeaubon t.w.v. het aankoopbedrag. Deze voucher ontvang je binnen de 7 werkdagen per e-mail. 
  • Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. We raden je aan om jouw pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost of PostNL, zodat je een bewijs van verzending hebt.

Om de retourkosten zo goedkoop mogelijk te maken, hebben wij een Postpunt adres voor onze Nederlandse klanten.

Adres retour Nederland:
BOUTIQUE BY JLK
Molenweg 2A
6039RH Stramproy

Adres retour België:

BOUTIQUE BY JLK
Nagelstraat 23
3640 Kinrooi

Jouw retour wordt elke maandag en/of dinsdag verwerkt. Alle info omtrent ons terugbetalingsbeleid vind je hier uitgebreid terug.